[fusion_builder_container background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” padding_left=”0px” padding_right=”0px” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_title size=”1″ content_align=”left” style_type=”underline solid” sep_color=”#1c2aaf” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]

Förarutbildning

[/fusion_title][fusion_text]

Bilkörning är förhållandevis enkelt för oss som har körkort eller behöver vi också en förarutbildning?

Du tycker säkert att du är en bra eller tillfredsställande god bilförare och så länge det går som det var tänkt är det nog inga problem!
Vi undrar dock vilken handlingsberedskap merparten av oss har när det inte blev som det var tänkt? Plötslig vattenplaning mitt i ett intressant samtal i vår mobiltelefon eller en omdömeslös omkörning av en mötande som tvingar ut dig på vägrenen med en hastig manöver!
Om du ställs inför detta faktum, gör du rätt på bråkdelen av en sekund eller blir det fel?
Vi är övertygade om att förarutbildning under ordnade former avsevärt ökar dina chanser att klara av en paniksituation i trafiken!

På vår förarutbildning får man göra fel och även lära sig hur man fickparkerar

Vår förarutbildning erbjuder möjlighet för samtliga gäster att prova på en situation som annars innebär en krockad bil, skadade människor o.s.v. Att få göra fel och få veta hur det känns utan att det får allvarliga konsekvenser. Våra kunniga instruktörer beskriver vad som gick fel och hjälper dig sedan att göra rätt!
Är du som förare tillräckligt förutseende kan man undvika en situation med hjälp av fantasi och framförhållning.
Tyvärr så går dagens högt uppskruvade tempo i vardagslivet ut över dessa ingredienser och marginalerna minskar! Du tvingas många gånger till reflexmässiga eller intuitiva åtgärder. Då gäller det att välja rätt lösning på problemet för vi får som regel bara en chans.
Och på en förarutbildning får ni träna på just sådana situationer.

En dag med förarutbildning hos oss går inte obemärkt förbi!

En hel- eller halvdagsupplevelse hos Active Driving innebär många möjligheter att få självklarheter klädda med ord, tips och råd som många gånger innebär känslor som ”Att jag inte kom på det själv” eller ”att ha klarat sig så många år trots att man gjort så fel” är vanliga åsikter!
Vi passar även på att mer eller mindre grundligt lära oss om bilarnas inbyggda säkerhetssystem såsom airbag, ABS-bromsar, antispinn och stabiliseringssystem.
Vi förfogar över nutidsorienterade, välutbildade och trevliga instruktörer!
Våra instruktörer har många års erfarenhet av förarutbildning på hög nivå. Detta ger en trygghet för att du som gäst hos oss verkligen skall få ut det bästa av din dag i vår regi.[/fusion_text][fusion_separator style_type=”none” top_margin=”-30″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””/][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]